Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγενείου, την αποστολή ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Έλληνας τεχνικός δεν επεφύλασσε εκπλήξεις, ενώ εκτός έμειναν, όπως ήταν αναμενόμενο, οι Μήτρογλου, Κάτσε και Ιωάννου.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ., στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής (τελευταία στη διαδικασία των πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.
Η αποστολή της ομάδας μας (το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι (16/05) στο Ολυμπιακό Στάδιο (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Sakic, Bertoglio, Rose, Lucas Sasha, Mancini, Matilla, Ganea, Xande Silva, Sundgren, Bruno Felipe, Benalouane, Duarte, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μαρτίνης».
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.
Η Ρεάλ πέρασε στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς να «ιδρώσει» στο Μάντσεστερ καθώς από το 20΄ με το πέναλτι του Βινίσιους προηγήθηκε με τον Μπερνάντο Σίλβα να αποβάλλεται. Και στο 93΄ο Βραζιλιάνος έδωσε και τη νίκη (1-2)