Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε την Τρίτη (11/5) η Αννα Σπυριδοπούλου.
Η φόργουορντ του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι έχει υποστεί ολική ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο.
Η 32χρονη την Τρίτη (11/5) χειρουργήθηκε στο Ιατρικό Π. Φαλήρου από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Γιώργο-Γρηγόρη Καραχάλιο και πλέον αρχίζει τον δύσκολο δρόμο της επιστροφής στην αγωνιστική δράση.
«Η Άννα Σπυριδοπούλου, υποβλήθηκε την Τρίτη (11/5) σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης με απόλυτη επιτυχία από τον γιατρό του συλλόγου μας κ. Γιώργο-Γρηγόρη Καραχάλιο στο Ιατρικό Π. Φαλήρου. Άπαντες της ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους», ανέφερε ο Ολυμπιακός στο μήνυμά του για την 32χρονη φόργουορντ.
Η Σπυριδοπούλου θα χάσει τους τελικούς του φετινού πρωταθλήματος, αλλά το Eurobasket, με την απουσία της να αποδυναμώνει την εθνική ομάδα, αφού η 32χρονη ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της γαλανόλευκης τα τελευταία χρόνια.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
Η Άννα Σπυριδοπούλου, υποβλήθηκε την Τρίτη (11/5) σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης ρήξεως πρόσθιου χιαστού με…
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Με χρόνο 19.67 στα 18 του χρόνια, ο Αυστραλός σπρίντερ καταρρίπτει το παγκόσμιο ρεκόρ Κ20 και στέλνει μήνυμα ότι η επόμενη εποχή του στίβου έχει ήδη ξεκινήσει.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις που έκανε προέτρεψε τα παιδιά να επικοινωνούν όσο το δυνατόν περισσότερο με τους γονείς τους, εξηγώντας πως ο ίδιος δεν το έκανε όσο θα ήθελε τον τελευταίο καιρό.
LIVE: Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ για την 31η αγωνιστική της La Liga.