Εμίλια Κλαρκ: Ετοιμάζει κόμικ με πρωταγωνίστρια μία μητέρα με υπερδυνάμεις
Η πρωταγωνίστρια του Game Of Thrones Εμίλια Κλαρκ ετοιμάζει το δικό της κόμικ με πρωταγωνίστρια μία μητέρα με υπερδυνάμεις
Η Εμίλια Κλαρκ ανακοίνωσε λεπτομέρειες για το νέο βιβλίο κόμικ που ετοιμάζει.
Η σειρά κόμικ αποτελούμενη από τρία μέρη με τίτλο «M.O.M .: Mother of Madness» γράφτηκε από την ηθοποιό του «Game Of Thrones» μαζί με τη Μαργκερίτ Μπένετ.
View this post on Instagram
Πρωταγωνίστρια είναι μία τραγουδίστρια που ονομάζεται Maya, η οποία μεγαλώνοντας μαθαίνει ότι διαθέτει υπερδυνάμεις και αποφασίζει να αναπτύξει αυτές τις ικανότητες για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων.
Η Εμίλια Κλαρκ εξήγησε στο EW ότι η σειρά κόμικ περιέχει «πολλά αστεία» σε συνδυασμό με φεμινιστικά αφηγήματα.
«Πάντα αποκαλούμε τις μητέρες υπερηρωίδες και μου αρέσει, τι θα συνέβαινε αν ήταν;» είπε. «Τι θα γινόταν αν ήταν πραγματικά υπερηρωίδες;» πρόσθεσε.
Λέγοντας περισσότερα για την πρωταγωνίστρια, οι μη επιβεβαιωμένες δυνάμεις της οποίας ενεργοποιούνται από τον εμμηνορροϊκό της κύκλο, η Κλαρκ συνέχισε:
«Η Maya είχε μια πολύ σκληρή ζωή και βρίσκει τον εαυτό της σε ένα μέρος, όπου όλα όσα την κάνουν μοναδική, τα μισεί και ντρέπεται γι αυτά. Μόνο όταν ανακαλύπτει τις δυνάμεις της αποδέχεται πραγματικά ποια είναι» ανέφερε σύμφωνα με το ΑΠΕ η ηθοποιός.
«Σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο να έχουμε όλα τα πράγματα που δεν αρέσουν στις γυναίκες, να τα ανατρέψουμε και να τα κάνουμε εκείνα που την κάνουν υπεράνθρωπη» είπε.
Η Κλαρκ είπε ότι θέλει οι νέοι αναγνώστες της να δουν ότι οι γυναίκες μπορούν να είναι ισχυρές και «επιρρεπείς στα λάθη» ταυτόχρονα.
«Προφανώς, το βλέπετε πολύ στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, υπάρχουν όλα αυτά τα απίστευτα δυναμικά γυναικεία σόου. Αλλά ένιωθα ότι δεν το είχα δει σε αυτό το είδος τέχνης» είπε.
«Είναι πολύ προσωπική η εμπειρία που έχουν όλοι με τα κόμικς. Αυτοί είναι χαρακτήρες για τους οποίους οι άνθρωποι είναι παθιασμένοι και για τους οποίους ενδιαφέρονται βαθιά και συνδέονται μαζί τους. Ήθελα να παρουσιάσω έναν νέο χαρακτήρα και να δω αν οι άνθρωποι συνδέονται με την πρωταγωνίστρια και τον τρόπο με τον οποίο τους επηρεάζει» σημείωσε.
- Το τένις στα άκρα: Η Σαμπαλένκα ανοίγει θέμα μποϊκοτάζ
- ΤτΕ: Το κακό σενάριο για τις τράπεζες αν παραταθεί η κρίση στη Μέση Ανατολή
- Ακυρώσεις πτήσεων και απογείωση τιμών από αεροπορικές εταιρείες λόγω Ιράν
- Κατηγορούμενος για κακούργημα ο διανομέας που πετούσε πέτρες κατά γυναικών στην Κηφισιά
- ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Η Ελλάδα και το ποδήλατο σε πρώτο πλάνο μέσα από μία εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή με την υποστήριξη της ΔΕΗ
- Χέγκσεθ: Η κατάπαυση του πυρός με το Ιράν δεν έχει τελειώσει – Δεν επιδιώκουμε σύγκρουση, θα αμυνθούμε επιθετικά
- Η Μπάγερν επενδύει στο μέλλον: Στο στόχαστρο ο 16χρονος Κβαρατσκέλια
- Άντριου και Μάντελσον: Η καμπάνια κατά της παιδικής κακοποίησης που τους οδήγησε στον κύκλο του Έπσταϊν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442