Το ντεμπούτο του με τους Μπρούκλιν Νετς έκανε τα ξημερώματα ο Μάικ Τζέιμς, με τον Αμερικανό να έχει μία καλή παρουσία στο μεγάλο παιχνίδι με τους Σέλτικς, καθώς ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 8 πόντους και 2 ασίστ.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού μίλησε στα ΜΜΕ και φυσικά ένα από τα ερωτήματα που κλήθηκε να απαντήσει είχε να κάνει με τη διαφωνία που είχε με τον Δημήτρη Ιτούδη, με τον Αμερικανό να αναφέρει πως η διαφωνία τους δεν είχε να κάνει με μπασκετικούς λόγους.
«Απλώς έγιναν κάποια πράγματα στην προσωπική μου ζωή και αισθάνθηκα ότι κάποια πράγματα δεν πήγαν όπως επιθυμούσα σχετικά με το πώς ήθελα να χειριστεί κάποιος την κατάσταση και έτσι είχαμε μία μικρή σύγκρουση. Δεν είχα σύγκρουση με τον Ιτούδη ως μπασκετμπολίστας. Περισσότερο ήταν πως ήμασταν δύο άνδρες που είχαμε μία διαφωνία που δεν είχε σχέση με το μπάσκετ».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης (7/4, 21:15) και αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο των Ερυθρόλευκων, που είναι η κατάκτηση της Euroleague.
Ο Μπερνάρντο Σίλβα ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από το Μάντσεστερ και την Σίτι στο τέλος της σεζόν, βάζοντας τέλος σε μια πετυχημένη εποχή των «πολιτών».