Έλληνας είναι και φέτος ο καλύτερος πιλότος στο ΝΑΤΟ και υπηρετεί στην 340 Μοίρα «Αλεπού».
Ονομάζεται Αναστάσιος Ανδρονικάκης και υπηρετεί στην Ανδραβίδα! Εκεί εκπαιδεύεται ατελείωτες ώρες η αφρόκρεμα της Πολεμικής Αεροπορίας για να υπερασπιστεί το Αιγαίο και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.
Τον Αναστάσιο Ανδρονικάκη, με καταγωγή από τα Χανιά, επέλεξαν οι άλλοι πιλότοι του ΝΑΤΟ ως τον καλύτερο όλων του Προγράμματος Τακτικής και Ηγεσίας πιλότων, στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας.
«Αποδίδουμε με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε, με τα μέσα που έχουμε και παρ’ όλο που κάποιοι έχουν αεροσκάφη με καλύτερες επιδόσεις από τα δικά μας, βλέπουμε ότι κι εμείς μπορούμε να είμαστε ισάξιοι και να αποδώσουμε το ίδιο όπως κι αυτοί» δήλωσε ο Σμηναγός Ανδρονικάκης.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας