Χιμένεθ : «Είναι οι χειρότερες μέρες που έχω ζήσει στην ΑΕΚ»
Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ένωση, ενώ τόνισε ως διανύει τις χειρότερες μέρες του με τους «κιτρινόμαυρους».
Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Άρη για τα play-off της Superleague και ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς επισημαίνοντας πως οι παίκτες του πρέπει να είναι ανταγωνιστικοί.
Παράλληλα αναφέρθηκε και στις δύσκολες μέρες που περνά η Ένωση, τονίζοντας πως είναι οι χειρότερες που έχει περάσει στην καριέρα του με τους «κιτρινόμαυρους».
Οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ στην κάμερα της NOVA:
Για το πως είναι το κλίμα: «Είναι οι χειρότερες μέρες που έχω ζήσει στην ΑΕΚ. Είμαστε εμείς που πρέπει να αντιμετωπίσουμε όποιο πρόβλημα υπάρχει. Η ομάδα έδειξε καλή εικόνα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Σε προηγούμενες περιόδους ήμασταν συνηθισμένοι να κερδίζουμε, αλλά πάντα πρέπει να επιδιώκουμε τη νίκη».
Για το αν η ΑΕΚ είναι και άτυχη: «Η τύχη υπάρχει πιστεύω, αλλά όσο περισσότερο δουλεύεις τόσο περισσότερη τύχη έχεις. Εμείς δουλεύουμε πολύ, αλλά οποιαδήποτε μικρή λεπτομέρεια μας τιμωρεί. Πρέπει να σκεφτούμε και να ψάξουμε γιατί συμβαίνουν αυτά και να μάθουμε από τα λάθη».
Για τις ευκαιρίες που χάθηκαν και το γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ στο τέλος από τον ΠΑΟΚ: «Έχεις τις ευκαιρίες, δεν μπορείς να σκοράρεις. Είμαστε υποχρεωμένοι να βάζουμε γκολ, αλλά το ποδόσφαιρο είναι περίπλοκο. Το σημαντικότερο ήταν ότι οι παίκτες τα έδωσαν άλλα. Μετά έρχεται το νούμερο 10 του ΠΑΟΚ και έχει την ποιότητα να στείλει την μπάλα στο παράθυρο. Αν δεν είχαμε κάνει το φάουλ ίσως δεν θα είχαμε δεθεί το γκολ.
Αν ο διαιτητής γνώριζε πως το στυλ παιχνιδιού του Ουάρντα είναι να ψάχνει να πάρει το φάουλ, ίσως να μην το έδινε. Ίσως αν έδινε μια δεύτερη κάρτα στον Ζίβκοβιτς ο ΠΑΟΚ θα έπαιζε για 35 λεπτά με δέκα παίκτες. Όλα έχουν σχέση. Τύχη ναι, αλλά αν γίνονται καλά τα πράγματα ίσως να μην συμβαίνουν κάποια άλλα πράγματα μετά. Δεν ξέρουμε τι θα γινόταν αν ο ΠΑΟΚ έμενε με δέκα. Εγώ προτιμώ να παίζω όταν ο αντίπαλος έχει δέκα παίκτες».
Για το ματς με τον Άρη την Κυριακή: «Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Είναι ένα άλλο ένα δύσκολο ματς. Με βάση την κατάσταση που περνάμε θα είναι δύσκολο κάθε παιχνίδι γιατί όλοι οι αντίπαλοι είναι δυνατοί. Το σημαντικό είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί, όπως με τον ΠΑΟΚ. Κάτι που δεν κάναμε απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Άρης δείχνει ένας δυνατός αντίπαλος γιατί έχει 22 παίκτες που είναι ανταγωνιστικοί».
Για τους πολλούς τραυματισμούς που αντιμετωπίζει: «Είναι δύσκολα τα πράγματα. Παίκτες που δεν ήταν πριν, πρέπει να είναι σιγά σιγά. Παίκτες που όταν ήρθαμε δεν ήταν σε καλή κατάσταση και όταν είναι, βγαίνουν εκτός ομάδας. Λόγω τραυματισμών έχω τρεις παίκτες σε κάθε θέση και κανέναν σε άλλες, αλλά είμαστε η ΑΕΚ. Τα ματς δεν τα κερδίζει η ιστορία. Πρέπει να σεβόμαστε την ιστορία και να έχουμε τιμή για να την υπερασπιζόμαστε».
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Επίσημη η αλλαγή έδρας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, με την ΕΠΟ να ανακοινώνει ότι το μεγάλο ματς θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό, αντί για το ΟΑΚΑ.
Ο Τζιάνι Ινφαντίνο και η FIFA ετοιμάζονται να άρουν τον αποκλεισμό της Ρωσίας προκειμένου να μην... μπλέξουν οι ΗΠΑ ελέω Τραμπ και η πρώτη ουκρανική αντίδραση ήρθε από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Σαχτάρ Ντόνετσκ...
Ατυχία για τον Παναθηναϊκό, ο Μουσά Σισοκό χτύπησε στην προπόνηση και μένει εκτός από τη σημαντική αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson κόντρα στον ΠΑΟΚ.