Το σχέδιο του Τζον Φαν Σιπ απέδωσε την Πέμπτη και η Ελλάδα απέσπασε την ισοπαλία απέναντι στην Ισπανία με 1-1.
Ωστόσο, για την επίτευξη της νίκης απέναντι στη Γεωργία θα χρειαστεί ένα πιο επιθετικό πλάνο και ο ολλανδός προπονητής ετοιμάζει αναπροσαρμογές.
Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Φαν Σιπ θα αφήσει το σύστημα 4-3-3 και θα επιλέξει το 4-2-3-1.
Ο Μπακασέτας θα έχει ρόλο επιτελικού χαφ, με τον Μπουχαλάκη και τον Ζέκα να τον υποστηρίζουν ως αμυντικοί μέσοι.
Ο Φαν Σιπ θα αρχίσει κλασικό «φουνταριστό», τον Γιακουμάκη, ο οποίος είναι ο πιο φορμαρισμένος έλληνας στράικερ.
Επίσης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός θεωρεί πως ο Τζόλης ταιριάζει στις ανάγκες του ματς και διεκδικεί θέση στα άκρα της επίθεσης.
Σε ό,τι αφορά τα άκρα, ο Φαν Σιπ σκέφτεται να προτιμήσει τον Ανδρούτσο στη δεξιά πτέρυγα της άμυνας, επειδή έχει πιο πολλά ανεβάσματα από τον Μπακάκη, ενώ θα έχει στη διάθεσή του και τον Γιαννούλη, ο οποίος θα ταξιδέψει από την Αγγλία.
LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Ο ΟΦΗ πέτυχε και τρία τέρματά του στο πρώτο ημίχρονο (16′, 45+4′ Σαλσίδο, 45πεν. Φούντας) κι έτσι πήρε εύκολη νίκη με 3-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό, για την 14η αγωνιστική της Super League.
LIVE: Κηφισιά – Αστέρας. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Αστέρας για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.