Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φαν Σιπ: «Περήφανος για τα παιδιά, είναι φανταστικό αποτέλεσμα»

Φαν Σιπ: «Περήφανος για τα παιδιά, είναι φανταστικό αποτέλεσμα»

Ο Τζον Φαν Σιπ ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια και το αποτέλεσμα της Εθνικής

Χαρούμενος, χαμογελαστός, ευδιάθετος. Ο Τζον Φαν Σιπ ήταν απόλυτα ικανοποιημένος απ’ όσα είδε από την Εθνική ομάδα και φυσικα από το αποτέλεσμα, το οποίο χαρακτήρισε φανταστικό, ενώ δήλωσε περήφανος για την εικόνα της Ελλάδας.

«Ξέραμε ότι θα παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα που θα έχει κατοχή μπάλας, Μείναμε ενωμένοι, παλέψαμε σαν ομάδα, δεν έκαναν πολλές ευκαιρίες οι Ισπανοί. Μετά το 1-0 μείναμε μέσα στο ματς, ο Μπακασέτας εξιλεώθηκε για το χαμένο πέναλτι με το Κόσοβο και πήραμε ένα φανταστικό αποτέλεσμα. Είμαι περήφανος για τα παιδιά και τώρα προχωράμε για τα επόμενα παιχνίδια», είπε ο Ολλανδός και συνέχισε.

«Συγχαίρω όλα τα παιδιά για την απόδοση. Είχαμε δύσκολο πρώτο μέρος, γι’ αυτό έκανα τις αλλαγές για να έχουμε φρέσκα πόδια. Ήταν ομαδική η προσπάθεια που είδαμε. Μπορεί ο Λημνιός, ο Τσιμίκας να μην είχαν πολλά ματς, αλλά για παράδειγμα Τσιμίκας έβγαλε όλο το 90λεπτο. Κρατάμε αυτή την προσπάθεια όλων για να προχωρήσουμε.

Είναι ένα αποτέλεσμα που βοηθάει στην αυτοπεποίθηση των παιδιών και της ομάδας Όταν παίζεις με αντιπάλους σαν την Ισπανία θέλεις συμπαγές ποδόσφαιρο, κοντινές αποστάσεις. Θέλουμε και μπορούμε να παίξουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο και θα εστιάσουμε και στο φιλικό με Ονδούρα και στο ματς με Γεωργία».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024