Δέλλας : «Ντροπιαστικό αποτέλεσμα, ήθελα να αλλάξω και τους 11 στο ημίχρονο»
Ο προπονητής του Παναιτωλικού χαρακτήρισε ντροπιαστικό το αποτέλεσμα του παιχνιδιού με την Λαμία και τόνισε ότι εάν μπορούσε θα άλλαζε και τους 11 στο ημίχρονο
Κατήφεια και απογοήτευση προκάλεσε στο στρατόπεδο του Παναιτωλικού η εντός έδρας ήττα από τη Λαμία με 3-0, για την πρώτη αγωνιστική των πλέι άουτ της Superleague.
Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, Τραϊανός Δέλλας, είχε πολλά παράπονα από την εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, τόνισε ότι εάν μπορούσε θα άλλαζε και τους 11 στο ημίχρονο. Παράλληλα, χαρακτήρισε ντροπιαστικό το αποτέλεσμα και επισήμανε ότι οι παίκτες του δεν έβγαλαν πάθος και τα έκαναν όλα λάθος.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δέλλα:
«Με την εικόνα που είχαμε, αν μπορούσα να αλλάξω και τους έντεκα, θα τους άλλαζα. Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση, έχω αιφνιδιαστεί με την εικόνα μας.
Χωρίς επικοινωνία, χωρίς πάθος, όλα λάθος. Στο δεύτερο ημίχρονο αν και παίξαμε ανορθόδοξα, κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν βάλαμε γκολ. Είναι ντροπιαστικό το αποτέλεσμα για τη δουλειά και την προσπάθεια που κάνουμε».
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ξεκινούν τα play offs 1-4 με δύο ματσάρες σε Φάληρο και Τούμπα, καθώς ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό – Εκκίνηση και στα play offs 5-8
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!