Θεία δίχρονου Ζαχαρία: «Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι»
Η θεία του δίχρονου Ζαχαρία από την Κρήτη, Αναστασία Νιώτη, περιέγραψε το τραγικό συμβάν, από τη στιγμή που ο μικρός Ζαχαρίας χάθηκε και άρχισε να αναζητείται μέχρι την τραγική κατάληξή του στο νοσοκομείο
Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε η θεία του δίχρονου Ζαχαρία από την Κρήτη, Αναστασία Νιώτη, που έχασε τη ζωή του αφού έδωσε μεγάλη μάχη στην εντατική του ΠΑΓΝΗ.
Η κυρία Νιώτη περιέγραψε το τραγικό συμβάν, από τη στιγμή που ο μικρός Ζαχαρίας χάθηκε και άρχισε να αναζητείται, μέχρι τη στιγμή που τον εντόπισαν μέσα στο βαρέλι με νερό και τις αγωνιώδεις στιγμές που ακολούθησαν με την ανάνηψή του και με την τραγική κατάληξή του στο νοσοκομείο.
«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι», είπε χαρακτηριστικά η θεία του παιδιού μην μπορώντας να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένεια.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.