Μισέλ Ομπάμα: Η -όχι και τόσο- διαφορετική καραντίνα της οικογένειας Ομπάμα
Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε πώς πέρασε την περίοδο της πανδημίας μέσα στο σπίτι με την οικογένειά της αλλά και γιατί ο Μπρους Σπρίνγκστιν είναι ένας από τους αγαπημένους της ανθρώπους,..
Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε πώς πέρασε την περίοδο της πανδημίας μέσα στο σπίτι με την οικογένειά της αλλά και γιατί ο Μπρους Σπρίνγκστιν είναι ένας από τους αγαπημένους της ανθρώπους, ενώ ήταν προσκεκλημένη στο σόου «Jimmy Kimmel Live».
Η Μισέλ Ομπάμα είπε ότι πέρασε μαζί με την οικογένειά της, τον σύζυγό της, Μπαράκ Ομπάμα και τις κόρες της, Σάσα και Μάλια Ομπάμα όλη την περίοδο της πανδημίας της COVID-19.
Δημοσιεύτηκε από Jimmy Kimmel Live στις Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021
«Είμαστε καλά. Ξέρετε, είμαστε της νοοτροπίας αυτή τη στιγμή ότι εάν έχουμε την υγεία μας, πάμε καλά, οπότε είμαστε ευλογημένοι» είπε.
Η πρώην κυρία των ΗΠΑ περιέγραψε πως η οικογένεια απολάμβανε το χρόνο που πέρασε μαζί τον περίπου ένα μήνα αποκλεισμού.
«Μετά τα παιδιά ξέρεις, ήταν λίγο πιο κακόκεφα. Λιγότερο επικοινωνιακά, είχαμε εξαντλήσει τις αστείες ιστορίες που λέγαμε» είπε η Μισέλ Ομπάμα.
Ο Τζίμι Κίμελ έκανε αναφορά στο νέο podcast του Μπαράκ Ομπάμα με τον Μπρους Σπρίνγκστιν με τίτλο «Renegades» και τόνισε ότι ήταν η ιδέα της Μισέλ Ομπάμα για να περνά ο σύζυγός της περισσότερο χρόνο με τον μουσικό.
«Ο Μπρους Σπρίνγκστιν είναι ένας από τους αγαπημένους μου ανθρώπους -όχι μόνο λόγω της μουσικής του- αλλά είναι ένας από τους λίγους άντρες που γνωρίζω που έχει κάνει πραγματικά το έργο της αυτοανάλυσης και είναι πρόθυμος να μοιραστεί» δήλωσε η Μισέλ Ομπάμα.
Ακόμα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, η Μισέλ Ομπάμα, προωθώντας τη νέα σειρά της στο Netflix Waffles + Mochi, η οποία ενθαρρύνει τα παιδιά να τρώνε υγιεινά, προσπάθησε να πείσει την 6χρονη κόρη του Τζίμι Κίμελ, Τζέιν να φάει ένα λαχανικό.
- Τσουκαλάς: Είναι κρίσιμο να στηρίξουμε τους αγρότες – Η κυβέρνηση μεθόδευσε την ταλαιπωρία των εκδρομέων
- Απίστευτη στιγμή: Ο Σακίλ Ο’Νιλ πέρασε… μέσα από το videowall της εκπομπής (vid)
- Συνέλαβαν τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου για τη δολοφονία στο Κολωνάκι – Την νάρκωσε και μετά την έκαψε
- Bloomberg: Διακοπές στην Ελλάδα; Όχι καλοκαίρι, ούτε Μύκονος και Σαντορίνη – Πού να πάτε
- Μυθικός Γιόκιτς ανήμερα των Χριστουγέννων: Έκανε την τρίτη καλύτερη επιθετική επίδοση στην ιστορία του NBA
- Εντείνονται οι βομβαρδισμοί στα σύνορα Ταϊλάνδης-Καμπότζης – Σε εξέλιξη συνομιλίες με τον Ρούμπιο
- The Lowdown – H νέα δραματική σειρά του Ίθαν Χοκ είναι ξεκαρδιστικά συγκινητική
- AI κάτσε λίγο στην άκρη… – Πότε πατάμε pause για να δουλέψει ο εγκέφαλος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Για φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)














































![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-315x220.jpg)































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442