Ολυμπιακός – Άρσεναλ : Ο Γερμανός, Ντάνιελ Σίμπερτ, σφυρίζει το ματς
Ο Ντάνιελ Σίμπερτ, που είχε σφυρίξει και το φετινό Πόρτο – Ολυμπιακός, θα βρεθεί την Πέμπτη το βράδυ στο Καραϊσκάκη.
Για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν ο Ντάνιελ Σίμπερτ θα σφυρίξει αγώνα του Ολυμπιακού, καθώς η UEFA όρισε τον Γερμανό διαιτητή για το πρώτο ματς με την Άρσεναλ την Πέμπτη το βράδυ στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League.
Βοηθοί του θα είναι Γιαν Σέιντελ και Ράφαελ Φόλτιν, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Κρίστιαν Ντίνγκερτ, ο οποίος έχει έρθει αρκετές φορές στην Ελλάδα είτε ως πρώτος διαιτητής είτε σε ρόλο VAR.
Στο VAR θα βρίσκεται ο Μάρκο Φριτς ενώ στη θέση του AVAR θα είναι ο Σάσα Στέγκεμαν.
Ο Ντάνιελ Σίμπερτ βρέθηκε ξανά φέτος στον δρόμο του Ολυμπιακού, καθώς ήταν στο Πόρτο – Ολυμπιακός 2-0, στις 27 Οκτωβρίου 2020, για τη φάση των ομίλων του Champions League.
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
- Η νέα εξέλιξη για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλει ομάδα στη Δύση»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/4): Δράση με σπουδαία ματς στο Champions League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442