Τη Δευτέρα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα βρεθεί στη Βουλή και θα μιλήσει για την Γυναίκα, στην ειδική αυτή συνεδρίαση που πραγματοποιεί η Βουλή των Ελλήνων
Τη Δευτέρα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα βρεθεί στη Βουλή και θα μιλήσει για την Γυναίκα, στην ειδική αυτή συνεδρίαση που πραγματοποιεί η Βουλή των Ελλήνων.
Όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης», θα είναι ενδιαφέρουσα η ομιλία της αφού ανάμεσα στα άλλα θα κάνει μια ιστορική αναδρομή στον ρόλο της Ελληνίδας από την επανάσταση του 1821, αλλά και τη θέση της Ελληνίδας μέσα στην πανδημία.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας