Μπορεί εμείς να έχουμε πολύ καιρό να πάμε σε πάρτι γενεθλίων, εξαιτίας των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για όλα τα… πρωτεύοντα θηλαστικά.
Όσο εμείς γιορτάζουμε μόνοι μας γιορτές και γενέθλια, τα παρακάτω μαϊμουδάκια εξακολουθούν να απολαμβάνουν την παρέα των φίλων τους, αλλά και μια λαχταριστή τούρτα.
Όμως δεν τα ζηλεύουμε: Αντιθέτως, η εικόνα τους μας φτιάχνει το κέφι, όσο περιμένουμε τις επόμενες δικές μας γιορτές.
Ίσως για αυτό και το βίντεο από τη γιορτή τους είχε τόσο μεγάλη επιτυχία.
Εμείς δεν έχουμε να πούμε κάτι περισσότερο. Σας αφήνουμε να το απολαύσετε:
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».