Ολλανδία : Συνάντησε τη βιολογική μητέρα του μετά από 40 χρόνια
Ο Αντρέ υιοθετήθηκε σε ηλικία 4 μηνών. Το νεογέννητο εξαφανίστηκε από το μαιευτήριο και 40 χρόνια μετά οι λίγες γνωστές πληροφορίες οδήγησαν σε τεστ DNA σε πιθανούς συγγενείς του
Ο Αντρέ, γεννημένος στην Ολλανδία, ήξερε από πολύ νωρίς ότι ήταν υιοθετημένος. Όταν έμαθε όμως τον λόγο συγκλονίστηκε. Ήταν και εκείνος ένα από τα χιλιάδες θύματα των παράνομων υιοθεσιών που έγιναν στην Ολλανδία τη δεκαετία του ‘60 και αποκαλύφθηκαν πρόσφατα.
Χωρίς δεύτερη σκέψη πήρε την απόφαση να συναντήσει τη βιολογική μητέρα του για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια. Τα δευτερόλεπτα που αγκαλιάζονται για πρώτη φορά λυγίζουν καρδιές.
Ο Αντρέ Κούικ συναντά τη βιολογική μητέρα του για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια.
Εξαφανίστηκε από το μαιευτήριο
Ο Αντρέ υιοθετήθηκε σε ηλικία 4 μηνών. Το νεογέννητο εξαφανίστηκε από το μαιευτήριο και 40 χρόνια μετά οι λίγες γνωστές πληροφορίες οδήγησαν σε τεστ DNA σε πιθανούς συγγενείς του. Ένα τεστ βγήκε θετικό.
Η ώρα της συνάντησης έφτασε. Οι καρδιές μητέρας και γιου έτοιμες να σπάσουν.
Μετά τις αποκαλύψεις τέτοιων σκανδάλων που σχετίζονται με εμπόριο βρεφών, η Ολλανδία ανέστειλε όλες τις υιοθεσίες από το εξωτερικό.
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)








































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442