Βάσει των γνωστοποιήθηκαν, τα συνεργεία αυτοκινήτων και τα ΚΤΕΟ θα εξακολουθήσουν τη λειτουργία τους και κατά τη διάρκεια του νέου αυστηρότερου lockdown που επιβλήθηκε από τις 11 έως τις 28 Φεβρουαρίου, προσαρμοσμένο ωράριο.
Η ανακοίνωση νέων αυστηρότερων μέτρων στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού στην χώρα μας δεν αναστέλλει τη λειτουργία των συνεργείων και των Κέντρων Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων τα οποία θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν με προσαρμοσμένο ωράριο.
Αναλυτικότερα, όπως έγινε γνωστό τα συνεργεία αυτοκινήτου και τα ΚΤΕΟ θα παραμείνουν ανοιχτά Δευτέρα-Παρασκευή έως τις 20:30 και το Σάββατο έως τις 17:30.
Οι πελάτες θα προσέρχονται σε ΚΤΕΟ και συνεργεία μόνο κατόπιν ραντεβού, μέσω τηλεφώνου ή e-mail ενώ ο μέγιστος αριθμός ατόμων σε αναμονή ανέρχεται σε εννέα άτομα. Ειδικά για τα συνεργεία εξαιρείται η υποχρέωση για ραντεβού σε περίπτωση έκτακτων επισκευών.
Σημειώνεται πώς η εξαίρεση από τα μέρα απαγόρευσης μετακινήσεων για την επίσκεψη σε συνεργεία και ΚΤΕΟ γίνεται με αποστολή του κωδικού 2 στο 13033.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας