Σχεδόν δέκα ημέρες έχουν περάσει από την απόλυση του Φρανκ Λάμπαρντ από την Τσέλσι. Ο Άγγλος τεχνικός δεν πήρε εν τέλει τον χρόνο που ήθελε από τη διοίκηση των «μπλε», με αποτέλεσμα να βλέπει την πόρτα της εξόδου, με τον Τόμας Τούχελ να αναλαμβάνει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας.
Μπορεί τελικά να μην κατάφερε όσα ήθελε με την Τσέλσι, ωστόσο ο 42χρονος ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και μάλιστα δεν αποκλείεται να τον βρήκε ήδη.
Σύμφωνα με τα Μέσα της Αγγλίας ο Λάμπαρντ είναι πολύ ψηλά στη λίστα της Μπόρνμουθ η οποία απομάκρυνε από τον πάγκο της τον Τζέισον Τίνταλ.
Η Μπόρνμουθ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 6η θέση της Championship, στο -8 από τη 2η θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο και ευελπιστεί να καταφέρει να επιστρέψει στην Premier League την επόμενη σεζόν.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.