Την Κύπρο θα επισκεφθεί τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου ο πρωθυπουργος Κυριάκος Μητσοτάκης μετά από πρόσκληση του προέδρου Νίκου Αναστασιάδη.
Η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη έχει ως στόχο τον περαιτέρω συντονισμό Λευκωσίας και Αθήνας ενόψει της άτυπης πενταμερούς διάσκεψης που προτίθεται να συγκαλέσει ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που θα γίνει στις 11 το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο της Λευκωσίας, ο πρόεδρος της Κύπρου και ο έλληνας πρωθυπουργός θα παρακαθίσουν σε συνομιλίες, επικεφαλής των αντιπροσωπειών των δύο χωρών. Ακολούθως, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα παραθέσει γεύμα εργασίας στον Πρωθυπουργό Μητσοτάκη και τα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας