ΑΕΚ : Θλάση πρώτου βαθμού ο Νεντελτσεάρου, «τρέχει» για ΠΑΟΚ
Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Ιονούτς Νεντελτσεάρου έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και θα δώσει αγώνα για να είναι έτοιμος στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής (24/1) με τον ΠΑΟΚ.
Θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο του αριστερού του ποδιού έχει υποστεί ο Ιονούτς Νεντελτσιάρου, όπως ενημέρωσε επίσημα η ΠΑΕ ΑΕΚ.
Ο διεθνής Ρουμάνος αμυντικός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για τον τραυματισμό του στο ματς με τον Άρη και εξ αρχής υπήρχαν φόβοι για θλάση.
Πλέον, στόχος είναι να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του μέχρι το ντέρμπι της επόμενη Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
- Με ιστορική εμφάνιση του Γουεμπανιάμα οι Σπερς διέλυσαν τους Λέικερς – Τα αποτελέσματα του NBA (vids)
- «Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και ο Ρόμπινσον-Ερλ, που έμεινε ελεύθερος από το NBA» (vids)
- Ο Ντε Πολ «γείωσε» τη σύντροφό του: «Είπα ότι τον αγαπώ και μου απάντησε ότι αυτός αγαπά τον Μέσι»
- Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Μεγάλη «μάχη» στην Τούμπα, ρεβάνς στη Λιβαδειά με φόντο τον τελικό
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (11/2): «Δράση» με Κύπελλο Ελλάδος Betsson και Premier League
- H Euroleague έβγαλε ανακοίνωση με απολογητικό χαρακτήρα για το φιάσκο με τα εισιτήρια του Final Four
- Ο Λεβαντόφσκι ανοίγει δρόμο για το Σικάγο
- Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Γλίτωσαν την ήττα στο 90+6′ οι «κόκκινοι διάβολοι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442