Νέο Ηράκλειο : Πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας – Ενοικοι στον δρόμο εξαιτίας του καπνού
Πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Πράσινου Λόφου, στο Νέο Ηράκλειο, αναγκάζοντας αρκετούς ενοίκους να βγουν στον δρόμο εξαιτίας του πυκνού καπνού.
Πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Πράσινου Λόφου, στο Νέο Ηράκλειο, αναγκάζοντας αρκετούς ενοίκους να βγουν στον δρόμο εξαιτίας του πυκνού καπνού.
Σήμανε συναγερμός
Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε την 01.59 σήμερα Τρίτη για τη φωτιά στο διαμέρισμα και αμέσως σήμανε συναγερμό.
Ισχυρή δύναμη με 13 πυροσβέστες και 6 οχήματα έσπευσαν στο σημείο και ρίχτηκαν στη μάχη της κατάσβεσης.
Αρκετοί ένοικοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα διαμερίσματά τους επειδή υπήρχε πυκνός καπνός στο εσωτερικό της πολυκατοικίας.
Οι πυροσβέστες, μάλιστα, επιχείρησαν να ανοίξουν την πόρτα της ταράτσας προκειμένου να αεριστεί ο χώρος και να διαλυθεί ο καπνός.
Από το κλιμακοστάσιο
Οι ένοικοι κατέβηκαν με ασφάλεια από το κλιμακοστάσιο και μέχρι στιγμής, που η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο, δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».