Κοροναϊός : Ανοίγει τη Δευτέρα η πλατφόρμα emvolio.gov.gr για τους άνω των 85 ετών
Οι 60.000 εγγεγραμμένοι υπερήλικες στην άυλη συνταγογράφηση θα λάβουν αυτόματα τη Δεύτερα μήνυμα στο κινητό τους με το εμβολιαστικό κέντρο στο οποίο θα εμβολιαστούν καθώς και με τις προτεινόμενες ημερομηνίες εμβολιασμού.
Ανοίγει τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου η πλατφόρμα emvolio.gov.gr, η πλατφόρμα των ραντεβού για τον εμβολιασμό των ατόμων άνω των 85 ετών.
Ο εμβολιασμός της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας αναμένεται να ξεκινήσει στις 20 Ιανουαρίου.
Οι 60.000 εγγεγραμμένοι υπερήλικες στην άυλη συνταγογράφηση θα λάβουν αυτόματα τη Δεύτερα μήνυμα στο κινητό τους με το εμβολιαστικό κέντρο στο οποίο θα εμβολιαστούν καθώς και με τις προτεινόμενες ημερομηνίες εμβολιασμού.
Από τις 28 Δεκεμβρίου ημερομηνία κατά την οποία ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στη χώρας μας μέχρι σήμερα έχουν εμβολιαστεί συνολικά 34.787 συμπολίτες μας, 8.720 εξ αυτών εμβολιάστηκαν μόλις χθες, 8 Ιανουαρίου.
Οι περισσότεροι εμβολιασμοί έχουν πραγματοποιηθεί στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών όπου έχουν ήδη εμβολιαστεί 10.895 συμπολίτες μας.
Οι ειδικοί ενθαρρύνουν τον κόσμο να εμβολιαστεί καθώς έτσι θα κατορθώσουμε να αναχαιτίσουμε την εξάπλωση του ιού.
Τα 10.300 φαρμακεία και 1.000 ΚΕΠ ανά την επικράτεια είναι στη διάθεση των πολιτών.
34.787 εμβολιασμοί
Μόνο χτες εμβολιάστηκαν στην Ελλάδα 8.720 άτομα κατά του κοροναϊού.
Συνολικά, έχουν εμβολιαστεί τουλάχιστον 34.787 με την πρώτη δόση του εμβολίου.
Όσοι από τους πολίτες άνω των 85 είναι στην άυλη συνταγογράφηση, θα λάβουν από Δευτέρα μήνυμα για το πού εμβολιάζονται.
Αν για κάποιο λόγο, είτε έχουν αλλάξει διεύθυνση είτε δεν τους εξυπηρετεί η ώρα του ραντεβού, μπορούν να μεταβούν στο φαρμακείο, στο ΚΕΠ ή στην άυλη συνταγογράφηση και αλλάζουν την ώρα ή το Εμβολιαστικό Κέντρο.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας