Κοροναϊός : Δείτε live την ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας
Με την Ελλάδα να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την «Ελευθερία» από την πανδημία, με την «πρεμιέρα» των εμβολιασμών και με τα κρούσματα να ξεπερνούν σήμερα τα 1.000, μετά από εννιά συνεχόμενες μέρες με τριψήφια νούμερα, πραγματοποιείται ακόμα μια ενημέρωση για τον κοροναϊό στην Ελλάδα
Με την Ελλάδα να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την «Ελευθερία» από την πανδημία, με την «πρεμιέρα» των εμβολιασμών και με τα κρούσματα να ξεπερνούν σήμερα τα 1.000, μετά από εννιά συνεχόμενες μέρες με τριψήφια νούμερα, πραγματοποιείται ακόμα μια ενημέρωση για τον κοροναϊό στην Ελλάδα.
Έτσι, λόγω του ότι την Παρασκευή είναι Πρωτοχρονιά, εκτάκτως σήμερα Τρίτη στις 18:00, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, η καθηγήτρια παιδιατρικής και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου και ο Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Γκίκας Μαγιορκίνης ενημερώνουν για τις εξελίξεις γύρω από τον φονικό ιό.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.