Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός στο Twitter με το φανελάκι του Σωτήρη Τσιόδρα

Χαμός στο Twitter με το φανελάκι του Σωτήρη Τσιόδρα

Αμέσως μετά τον πρωθυπουργό ο καθηγητής λοιμωξιολογίας εμβολιάστηκε στο Αττικόν με τα φώτα όλης της χώρας στραμμένα πάνω του

Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας ήταν από τους πρώτους πολίτες της χώρας που έκανε το εμβόλιο κατά του κοροναϊού το μεσημέρι της Κυριακής.

Αμέσως μετά τον πρωθυπουργό ο καθηγητής λοιμωξιολογίας εμβολιάστηκε στο Αττικόν με τα φώτα όλης της χώρας στραμμένα πάνω του.

Αίσθηση, ωστόσο, στα social media, έκανε η φωτογραφία του Σωτήρη Τσιόδρα την στιγμή του εμβολιασμού -κυρίως το φανελάκι που φορούσε κάτω από το πουκάμισο- αλλά και η κίνησή του να χτυπήσει ξύλο αναφερόμενος στο ιό του Έμπολα.

Επιτέλους ήρθε η στιγμή που περιμέναμε

«Επιτέλους ήρθε η στιγμή που περιμέναμε», ανέφερε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό του.

Ο καθηγητής μίλησε για την αξιοπιστία του ιού, ενώ τόνισε πως ακόμη δεν έχει έρθει το τέλος με τον ιό.

«Πρέπει να πω πως για την ανάπτυξη και την έγκριση των νέων εμβολίων ισχύουν όλες οι υψηλές προδιαγραφές που ισχύουν για όλα τα εμβόλια που έχουν θεσπιστεί από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων», ανέφερε ο καθηγητής καλώντας τους πολίτες να εμβολιαστούν.

«Θέλω να ελπίζω με τον εμβολιασμό όλο και περισσότερων συνανθρώπων μας θα μειωθεί η επίπτωση της νέας νόσου», ανέφερε προσθέτοντας πως μαζί με τον εμβολιασμό του ξεκινά και ο εμβολιασμό όλων των γιατρών και τον νοσηλευτών που εκτίθενται στον ιό.

«Το τέλος δεν ήρθε, αλλά θα έρθει σταδιακά με τον εμβολιασμό των περισσότερων. Αυτό το διάστημα πρέπει να παραμείνουμε προσεκτικοί και να προστατέψουμε τους γύρω μας», κατέληξε ο κ. Τσιόδρας.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024