Κλείνει τη Νάπολι στο προπονητικό κέντρο ο Γκατούζο μετά τα άσχημα αποτελέσματα
Τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα της Νάπολι οδήγησαν τον Τζενάρο Γκατούζο να «κλείσει» την ομάδα στο προπονητικό κέντρο μέχρι την αναμέτρηση με την Τορινο.
Η Νάπολι δεν τα κατάφερε ούτε κόντρα στη Λάτσιο, καθώς ηττήθηκε από την ομάδα της πρωτεύουσας με 2-0, λίγες ημέρες μετά την ήττα από την Ίντερ με 1-0. Οι «παρτενοπέι» διανύουν μια κακή περίοδο και πλέον οι διαφορά τους από την πρωτοπόρο Μίλαν έχει φτάσει στους 8 βαθμούς.
Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα οδήγησαν τον Τζενάρο Γκατούζο να λάβει δραστικά μέτρα ώστε να γίνει η ανάκαμψη στην επόμενη αναμέτρηση με την Τορίνο. Ο Ιταλός τεχνικός αποφάσισε να «κλείσει» όλη την ομάδα στο προπονητικό κέντρο για τις επόμενες τρεις ημέρες.
Η Νάπολι θα αντιμετωπίσει την Τορίνο στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» για την τελευταία αγωνιστική του έτους.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Παρακολουθήστε σε live streaming στις 19:00 από το Παγκρήτιο στάδιο την κοινή συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ εν όψει του Betsson Super Cup (3/1/2026, 17:00).
Ο Ταϊρίκ Τζόουνς αφαίρεσε σχεδόν όλες τις φωτογραφίες του από το προφίλ του στο instagram, κίνηση που μπορεί να δείχνει κάτι για την μεταγραφή του από την Παρτιζάν.