Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πήρε το ντέρμπι με τη Νάπολι η Ίντερ (1-0), «πέταξε» δυο βαθμούς η Μίλαν (2-2)

Πήρε το ντέρμπι με τη Νάπολι η Ίντερ (1-0), «πέταξε» δυο βαθμούς η Μίλαν (2-2)

Η Ίντερ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με τη Νάπολι με 1-0 και σκόρερ τον Λουκάκου, ενώ η συμπολίτισσα Μίλαν άφησε άλλους δυο βαθμούς στη Γένοβα (2-2)

Η Ίντερ πήρε το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στη Νάπολι με 1-0 και πλησίασε τη Μίλαν στον πόντο, καθώς οι ροσονέρι έμειναν στο 2-2 με τη Τζένοα εκτός έδρας. Δοκάρι στο 90+2’ είχαν οι «παρτενοπέι» που αγωνιστήκαν με δέκα παίκτες για 20 λεπτά για να «κλέψουν» τον βαθμό, αλλά η ομάδα του Αντόνιο Κόντε ήταν πολύ καλύτερη.

Όσον αφορά τη Μίλαν για μια ακόμη φορά βρέθηκε κοντά στην πρώτη της φετινή ήττα αλλά στο τέλος πήρε την ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Τζένοα και διατηρήθηκε στην κορυφή αν και η συμπολίτισσα Ίντερ πλησίασε στον πόντο. Σχετικά με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της βραδιάς, έπιασε τετράδα η Σασουόλο μετά το 1-1 εκτός έδρας με τη Φιορεντίνα και την γκέλα της Γιουβέντους, σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Βερόνα για τη Σαμπντόρια. Απίθανη ανατροπή άγγιξε η Μπολόνια, που έχασε πέναλτι στο 97′ και έμεινε στο 2-2 με την Σπέτσια.

Στο Τζουσέπε Μεάτσα στο 17ο λεπτό μετά από σέντρα του Μπαρέλα ο Λαουτάρο πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε για εκατοστά ενώ στο 16΄ο Μέρτενς αποχώρησε τραυματίας και δακρυσμένος από το ματς. Στο 69ο λεπτό ο Χαντάνοβιτς έσωσε δύσκολα μετά από σουτ του Ζιελίνσκι και στο 70’ ο Οσπίνα έκανε πέναλτι στον Νταρμιάν, ο Ινσίνιε αποβλήθηκε στη φάση για κάτι που είπε στον Μάσα και ο Λουκάκου έκανε το 1-0 από τα μέτρα. Στο 80ο λεπτό ο Χαντάνοβιτς νίκησε και τον Πολιτάνο ενώ στο 90’ η Νάπολι έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ντι Λορέντσο και είχε και δοκάρι με τον Πετάνια στο 90+2.

Από την άλλη στη Γένοβα και την αναμέτρηση της Μίλαν με την Τζένοα στο 10ο λεπτό το μακρινό σουτ του Καστιγιέχο πέρασε μόλις έξω, ενώ στο 36’ η Τζένοα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ντέστρο και στην κόντρα ο Ρέμπιτς άδειασε τους Μπάνι και Γκιλιόνε αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει και τον Περίν. Από το κόρνερ ο Ρομανιόλι πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην επανάληψη και στο 47ο λεπτό ο Ντοναρούμα απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Σομουντόροβ και ο Ντέστρο πήρε το ριμπάουντ κι έκανε το 1-0. Ωστόσο στον 52’ ο Καλάμπρια με όμορφο διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1 αλλά στο 60’ μετά από σέντρα του Γκιλιόνε από δεξιά, ο Ντέστρο με κεφαλιά έκανε το 2-1. Στο 78’ ο Περίν έσωσε μετά από σουτ του Τσαλχάνογλου ενώ στο 82’ η Μίλαν απείλησε με τον Χάουγκε και τελικά στο 82’ μετά από κόρνερ ο Καλουλού έκανε το 2-2 από κοντά και μετά από κεφαλιά του Ρομανιόλι.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024