Εξακολουθεί να θερίζει ο κοροναϊός στη Βραζιλία : Αυξήθηκαν οι θάνατοι το τελευταίο 24ωρο
Η Βραζιλία κατέγραψε το τελευταίο 24ωρο 964 θανάτους από τον κοροναϊό, αριθμός πολύ μεγαλύτερος από τους περίπου 700 που κατέγραφε το τελευταίο διάστημα.
Το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας ανακοίνωσε χθες Τρίτη ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 42.889 κρούσματα του SARS-CoV-2, ενώ το ίδιο διάστημα ακόμη 964 ασθενείς με την COVID-19 υπέκυψαν.
Απολογισμός
Ο απολογισμός της πανδημίας του νέου κοροναϊού στη μεγαλύτερη χώρα της Νότιας Αμερικής έχει φθάσει ως αυτό το στάδιο τους 182.799 νεκρούς επί συνόλου 6.970.034 ανθρώπων που έχουν προσβληθεί, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.