Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Μια δυνατή στιγμή του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο «Κλεάνθης Βικελίδης»
Ο γιατρός και ο φυσικοθεραπευτής του Άρη έτρεξαν και πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στον τραυματία Ουαγκέ, που σφάδαζε από τους πόνους μετά το σοβαρό τραυματισμό του
Ο Άρης ήταν ο μεγάλος και δίκαιος νικητής του χθεσινού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ενός ντέρμπι που, εκτός από το αγωνιστικό μέρος, είχε και μια πολύ δυνατή στιγμή, η οποία, όμως δεν… πουλάει και δεν έχει πάρει την δημοσιότητα που έπρεπε.
Ύστερα από πλασέ του Μπερτόλιο η μπάλα κατευθύνθηκε προς τα δίχτυα, όμως ο Ουαγκέ με προβολή αυτοθυσίας την πρόλαβε πριν περάσει τη γραμμή και συγχρόνως τραυματίστηκε σοβαρά, χτυπώντας στο δοκάρι.
Εκείνη την ώρα ο γιατρός του Άρη, Γιάννης Χρήστου, και ο φυσικοθεραπευτής, Τάσος Κατσικάς, επέστρεφαν στον πάγκο της ομάδας τους.
Μόλις είδαν, όμως, το σενεγαλέζο αμυντικό να σφαδάζει από τους πόνους, έτρεξαν αμέσως κοντά του και του πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους, μέχρι να έρθουν οι συνάδελφοί τους του ΠΑΟΚ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.