Σαντορίνη : Νέα στοιχεία για τον θάνατο του ξενοδόχου
Η πυροσβεστική κλήθηκε να σβήσει φωτιά στο ξενοδοχείο του, που, όπως όμως όλα δείχνουν ξεκίνησε από το σώμα του άτυχου άνδρα, ενώ δίπλα του βρέθηκαν και κηλίδες αίματος
Εγκληματική ενέργεια «βλέπει» η Ελληνική Αστυνομία πίσω από τον θάνατο του ξενοδόχου στη Σαντορίνη.
Η πυροσβεστική κλήθηκε να σβήσει φωτιά στο ξενοδοχείο του, που, όπως όμως όλα δείχνουν ξεκίνησε από το σώμα του άτυχου άνδρα, ενώ δίπλα του βρέθηκαν και κηλίδες αίματος.
Ο ξενοδόχος διέθετε μεγάλη περιουσία στο νησί, ζούσε μόνος του και οι συγγενείς του που κατέφθασαν στη Σαντορίνη είναι σοκαρισμένοι από τον τρόπο που πέθανε ο άνθρωπός τους.
Οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτωνιών παραμένουν στο νησί και ερευνούν εξονυχιστικά τη ρεσεψιόν όπου βρέθηκε το πτώμα του 69χρονου με όλα τα στοιχεία να δείχνουν ότι εστία της φωτιάς ήταν ο ίδιος ο επιχειρηματίας.
Το αυτοκίνητό του ήταν παρκαρισμένο έξω από το ξενοδοχείο ενώ οι αστυνομικοί δεν έχουν καταλήξει αν ήταν κι άλλα άτομα παρόντα την στιγμή του θανάτου του.
Ο 69χρονος σύμφωνα με τους οικείους του δεν είχε διαφορές με κανέναν και το μόνο που τον απασχολούσε ήταν η δουλειά του.
Εξετάζουν κηλίδες αίματος
Φως στην υπόθεση αναμένεται να δώσει η εξέταση από τις κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου καθώς και η ιατροδικαστική εξέταση της σωρού του 69χρονου ξενοδόχου.
Σύμφωνα με τις Αρχές υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής πράξης, ωστόσο μέχρι να βγει το πόρισμα του ιατροδικαστή και οι τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις δεν μπορούμε ακόμα να μιλήσουμε με βεβαιότητα για κάτι τέτοιο.
Ασφαλείς πληροφορίες του MEGA μάλιστα αναφέρουν ότι η έρευνα των αστυνομικών είναι σε πολύ καλό δρόμο και έχουν ρίξει όλο τους το βάρος σε ένα πρόσωπο – κλειδί προκειμένου να διαλευκανθεί αυτή η υπόθεση.
- Ισχυρή ηλιακή καταιγίδα πλήττει τη Γη – Τι μπορεί να προκαλέσει
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442