Σε ηλικία 60 ετών, ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας τον πλανήτη στην θλίψη. Ο θρύλος της Αργεντινής και του ποδοσφαίρου πέταξε για την γειτονιά των αγγέλλων, με τον κόσμο του ποδοσφαίρου να πενθεί.
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν φανερά αναστατωμένος μετά το τέλος του αγώνα της Ατλέτικο με την Λοκομοτίβ για το Champions League λόγω της τραγικής είδησης για τον Μαραντόνα.
Ο κόουτς των Μαδριλένων υπήρξε συμπαίκτης με τον Μαραντόνα στην Σεβίλλη αλλά και στην Εθνική Αργεντινής. Μετά το τέλος του αγώνα είπε:
«Ένας θρύλος έφυγε από κοντά μας. Η γενιά μου μεγάλωσε με τον Μαραντόνα, ήταν αυτός που μας οδήγησε στο ποδόσφαιρο. Ο Μαραντόνα είναι το ποδόσφαιρο. Ήταν και θα είναι ο κορυφαίος. Πάντα με φρόντιζε, όταν ήμασταν στην Σεβίλλη», δήλωσε ο Σιμεόνε για τον χαμό του Μαραντόνα.
Diego Simeone was visibly upset at the news of Diego Maradona’s passing before Atletico Madrid’s Champions League game tonight.
At opposite ends of their careers, they spent seven years together as Argentina teammates 🇦🇷 pic.twitter.com/YJyyGAMUKE
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Το μήνυμα της επόμενης μέρας αλλά και της επόμενης... σεζόν, έστειλε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, μετά τον αποκλεισμό των «ερυθρόλευκων» από τη Λεβερκούζεν.
Ολοκληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης η δεύτερη ημέρα των ρεβάνς της ενδιάμεσης φάσης του Champions League και έτσι, στις δώδεκα γνωστές, προστίθενται οι τελευταίες τέσσερις ομάδες που θα βρεθούν στους «16».