Σαρηγιάννης στο MEGA : Στα 1000 κρούσματα μπορούμε να συζητήσουμε για άνοιγμα της αγοράς
Μέχρι τις 15 Δεκέμβρη, τα κρούσματα θα έχουν πέσει στα 2000 σε όλη την Ελλάδα, ενώ όταν ο αριθμός φτάσει στα 1.000, τότε μπορεί να γίνει συζήτηση για κάποιου είδους άνοιγμα της αγοράς.
Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο Καθηγητής υγειονομικής και περιβαλλοντικής μηχανικής στο ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης, για την κατάσταση που επικρατεί όσον αφορά τα επιδημιολογικά δεδομένα.
Σύμφωνα με τον κ. Σαρηγιάννη, «πάμε καλύτερα, έχουμε μια σημαντική μείωση στο ιϊκό φορτίο στα λύματα στη Θεσσαλονίκη, με την εικόνα να είναι ανάλογη και στην Αθήνα».
«Είμαστε σε μια φάση αποκλιμάκωσης του ιϊκού φορτίου, η οποία θα μεταφερθεί σε φάση αποκλιμάκωσης και των κρουσμάτων», σημείωσε ο καθηγητής και πρόσθεσε πως στην πόλη της Θεσσαλονίκης τα κρούσματα θα φτάσουν κάτω από 400 μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Μέχρι τις 15 Δεκέμβρη, τα κρούσματα θα έχουν πέσει στα 2.000 σε όλη την Ελλάδα, ενώ όταν ο αριθμός φτάσει στα 1.000, τότε μπορεί να γίνει συζήτηση για κάποιου είδους άνοιγμα της αγοράς. Τότε, και η εστίας μπορεί να ανοίξει αλλά με πολλή προσοχή.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.