Νέα δημόσια έκκληση απηύθυνε η Έρρικα Πρεζεράκου για την 7χρονη ανιψιά της, την Αναστασία.
«Αν θέλεις κλείσε τα μάτια και από την καρδιά σου στείλε μια ευχή να αντικατασταθούν τα καρκινικά κύτταρα στο κεφαλάκι της Αναστασιας σε υγιή» ήταν το μήνυμα της Ερρικας Πρεζεράκου στο Facebook.
Υπενθυμίζεται πως η μικρή Αναστασία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Χιούστον στην Αμερική με όγκο στον εγκέφαλο.
Αν θέλεις κλείσε τα ματια και μεσα σπι την καρδια σου στειλε μια ευχή να αντικατασταθούν τα καρκινικά κύτταρα στο κεφαλάκι της Αναστασιας σε υγιή . Σε ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.