Ο Ολυμπιακός μετά τα δυο κρούσματα κορωνοϊού που ανακοίνωσε τις δυο προηγούμενες μέρες, ενημέρωσε δήμερα πως βρέθηκε και τρίτο μέλος της ομάδας θετικό στον ιό.
Ο Ολυμπιακός μετά τα δυο κρούσματα κορωνοϊού που ανακοίνωσε τις δυο προηγούμενες μέρες, ενημέρωσε δήμερα πως βρέθηκε και τρίτο μέλος της ομάδας θετικό στον ιό.
Οι ερυθρόλευκοι μετά το παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου υποβλήθηκαν σε τεστ και ήταν θετικά δυο μέλη που απομονώθηκαν άμεσα ακολουθώντας πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Τα κρούσματα στον Ολυμπιακό είναι τρία χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για παίκτες ή μέλη, με την ομάδα να υποβάλλεται σήμερα σε νέα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως βρέθηκε και τρίτο μέλος της ομάδας θετικό στον Covid 19.
Και τα τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν απομονωθεί και ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
Οι παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και το σταφ υποβλήθηκαν σήμερα (16/11) σε νέα τεστ για Covid-19».
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται στο Μετς (18:00) στον 3ο ημιτελικό, με μια μέρα ημέρα… καθυστέρηση λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε την Αττική.