Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο πολιτικός που έγινε... μαύρος και gay για τον Τραμπ

Ο πολιτικός που έγινε… μαύρος και gay για τον Τραμπ

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ντιν Μπράουνινγκ αποφάσισε να υποστηρίξει στα social media τον Ντόναλντ Τραμπ

Ο Ντιν Μπράουνινγκ -πρώην Ρεπουμπλικανός επίτροπος στην κομητεία Lehigh της Πενσυλβάνια, κατάφερε να γίνει viral για τους εντελώς λάθος λόγους…

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ντιν Μπράουνινγκ  αποφάσισε να υποστηρίξει στα social media τον Ντόναλντ Τραμπ, δημοσιεύοντας στο Twitter,  κάτι που σκόπευε να ανεβάσει σε έναν εναλλακτικό λογαριασμό που φέρεται να διατηρεί… ίσως για συγκεκριμένους λόγους.

Το επίμαχο tweet έγραφε:

«Είμαι ένας μαύρος γκέι άντρας και μπορώ προσωπικά να πω ότι ο Ομπάμα δεν έκανε τίποτα για μένα, η ζωή μου άλλαξε λίγο λίγο και ήταν για το χειρότερο. Ωστόσο, όλα είναι πολύ καλύτερα υπό την προεδρεία του Τραμπ. Νιώθω ότι με σέβονται – πράγμα που δεν συμβαίνει ανακατεύονται Δημοκρατικοί».

Και τώρα ξεκινάει το καλό:  ο  Ντιν Μπράουνινγκ είναι ένας λευκός, straight άνδρας, κάτι που έκανε πολλούς να αναρωτηθούν τι μπορεί να σκεφτόταν όταν έγραφε το συγκεκριμένο post.

Αφού συνειδητοποίησε ότι το tweet του έγινε viral- και αφού το κατέβασε – ο Μπράουνινγκ βγήκε και αρνήθηκε ότι πλασάρεται ως ομοφυλόφιλος Μαύρος, επιμένοντας ότι το μήνυμα που έγραψε στο Twitter είχε στην πραγματικότητα του αποσταλεί από έναν λογαριασμό με το όνομα «Dan Purdy» που ο Μπράουνινγκ ισχυρίζεται ότι είναι πραγματικό άτομο.

Οι τουϊτεράδες δεν τρώνε κουτόχορτο

Λίγο αργότερα, ένας χρήστης του Twitter που εμφανίστηκε ως ο «πραγματικός» Dan Purdy, ανέβασε ένα βίντεο με τον εαυτό του να στέλνει στον Ντιν Μπράουνινγκ το επίμαχο «τιτίβισμά». Εννοείται ότι το βίντεο αυτό έχει διαγραφεί, ωστόσο πολλοί από τους δαιμόνιους τουϊτεράδες, πρόλαβαν να το δουν και μάλιστα να παρατηρήσουν και αρκετές λεπτομέρειες.

Πολλοί λοιπόν ήταν εκείνοι που είπαν ότι ο Dan Purdy μοιάζει πάρα πολύ με τον ανιψιό του τραγουδιστή Patti LaBelle, William Holt. Εκτός από την εντυπωσιακή ομοιότητα, οι χρήστες του Διαδικτύου παρατήρησαν επίσης ότι ο Dan και ο Will φαίνεται να χρησιμοποιούν το ίδιο avatar για διαφορετικά προφίλ στα κοινωνικά μέσα.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι αυτός είναι ο ανιψιός του Patti LaBelle σίγουρα πρόκειται για μία ακόμα … σατανική σύμπτωση σε μία ήδη αρκετά μπερδεμένη υπόθεση.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024