Πριν από λίγες ημέρες ο Σταμάτης Γονίδης προκάλεσε αίσθηση όταν δήλωσε στην εφημερίδα «On Time» πως ο κοροναϊός έρχεται από τη βροχή.
Μετά τα σχόλια που έγιναν όσον αφορά τη συγκεκριμένη δήλωση, ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.
Συγκεκριμένα ο Σταμάτης Γονίδης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:
«Αφού εσείς( κυβερνώντες) πουλάτε τρέλα… εγώ κρατάω ομπρέλα! Όταν μας είπαν ότι πήδηξε η νυχτερίδα τον μυρμηγκοφαγο και γεννήθηκε ο κοροναιος είπα κι εγώ σε μια τηλεφωνική συνέντευξη ότι έρχεται από την βροχή…βέβαια κάποιοι πρόλαβαν να με πουν γραφικό ή ότι το’χω κάψει…άρα ούτε να εκφραστούμε ελεύθερα μπορούμε γιατί αμέσως θα κατακριθούμε…αλλά βλέπω ούτε αίσθηση του χιούμορ έχουν ορισμένοι. Είναι η εποχή που δεν πρέπει να μιλάς ούτε να γράφεις…Υπομονή και Πίστη στο «επεισόδιο νούμερο 2». Σταμάτης».
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας