Με το διπλό στις αποσκευές του γυρίζει από το Ηράκλειο της Κρήτης ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να κερδίζουν με 2-0 τον ΟΦΗ και να επιστρέφουν στην κορυφή της βαθμολογίας.
Οι Πειραιώτες με το τρίποντο που πήραν απέναντι στους Ομιλήτες έφτασαν τους 16 πόντους σε 6 αγώνες και έπιασαν στην πρώτη θέση τον Αρη (16π., 6 ματς).
Στο παιχνίδι που έγινε το βράδυ της Κυριακής, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 του Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη και έφτασε τους 15 πόντους σε 7 ματς. Με τη νίκη που πέτυχε στην πρωτεύουσα ο Δικέφαλος του Βορρά ανέβηκε τρίτος, αφήνοντας 4η την ΑΕΚ.
Οσον αφορά στους ηττημένους, ο ΟΦΗ έμεινε στους 6 πόντους και βρίσκεται στην 10η θέση, ενώ από την άλλη ο Απόλλωνας Σμύρνης έμεινε στους 3 βαθμούς και είναι στην 13η και προτελευταία θέση.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτό το Σαββατοκύριακο δεν έγιναν τα παιχνίδια Αρης-ΑΕΚ, ΑΕΛ-Λαμία και Αστέρας Τρίπολης-Βόλος λόγω κορωνοϊού.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.
Γήπεδο που «κόβει την ανάσα», χωρητικότητας 135.000 θέσεων, κατασκευάζεται στο Βιετνάμ, σε ένα έργο που θεωρείται δεδομένο ότι θα αλλάηει τον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη.