Η χώρα κλείνει για ένα σημαντικό διάστημα και πάλι λόγω της έξαρσης του κοροναϊού, με τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, να αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από όλους.
Ο πρωθυπουργός, αφού ανακοινώσει στις 12 επισήμως το ολικό lockdown, θα προβεί σε διευκρινίσεις στη συνέχεια για το τι πρόκειται να γίνει αναλυτικά, τι θα κλείσει, τι θα συνεχίσει υπό προϋποθέσεις να λειτουργεί.
Όπως είναι λογικό και στη Super League περιμένουν με αγωνία τις τελικές ανακοινώσεις του πρωθυπουργού, ελπίζοντας πως δε θα χρειαστεί να διακοπεί το πρωτάθλημα, κάτι που θα ήταν καταστροφικό για τις ομάδες.
Υπάρχει η αίσθηση και η ελπίδα πως η κυβέρνηση θα ακολουθήσει το δρόμο που ακολούθησαν και άλλες χώρες της Ευρώπης όπου έχει ήδη ξεκινήσει ολικό lockdown, με τα πρωταθλήματα να συνεχίζονται κανονικά.
Εννοείται χωρίς κόσμο, όπως άλλωστε συμβαίνει στην Ελλάδα από την αρχή της περιπέτειας του κοροναϊού.
Στη Super League γίνονται συνεχώς τεστ για την Covid-19, κάτι που σημαίνει πως ελέγχεται απόλυτα η κατάσταση, και αυτό από την αρχή, από τα προηγούμενα μέτρα της κυβέρνησης, είχε τονιστεί ότι παίζει κυρίαρχο ρόλο στην απόφαση να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.
Πάνω σε αυτήν τη λογική πιστεύουν και στη Λίγκα πως οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού δε θα φέρουν διακοπή του πρωταθλήματος.
Θυμίζουμε πως, ό,τι και να συμβεί, οι ευρωπαϊκοί αγώνες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα συνεχιστούν κανονικά, όπως και των Εθνικών ομάδων, αλλά και οι προπονήσεις των ομάδων.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Εντυπωσιακές εικόνες στην Ουαλία καθώς ο Αμερικανός ράπερ Snoop Dogg επισκέφθηκε για πρώτη φορά το γήπεδο της Σουόνσι, μετά την απόφασή του να μπει στο ιδιοκτησιακό σχήμα της και γνώρισε την αποθέωση!
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.