Ο Παναθηναϊκός πραγματοποιεί την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι της Παρασκευής (06/11, 21:30) κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Euroleague.
Όλα τα μέλη της ομάδας υποβλήθηκαν σε νέα τεστ για την ανίχνευση του κοροναϊού όπως ορίζει το πρωτόκολλο της διοργάνωσης πριν από κάθε αγώνα.
Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι όλοι ήταν καθαροί από τον ιό εκτός από τους δύο παίκτες που είχαν βρεθεί θετικοί και βρίσκονται σε απομόνωση εδώ και μερικές ημέρες.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Βόβορας θα έχει στη διάθεσή του τον Ιωάννη Παπαπέτρου ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε στα πλευρά και θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στους Ρώσους.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, η… επίσκεψη του ατζέντη του στο ΣΕΦ άναψε… φωτιές και τα σενάρια στο εξωτερικό για επαφές με τον Ολυμπιακό δίνουν και παίρνουν – Τα δεδομένα στην περίπτωση του Αμερικανού
Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ηρακλή (13:00) και ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανιώνιο (16:00), στο σημερινό πρόγραμμα για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΛ Novibet στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τους Πειραιώτες να θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας (19:00)- Εκτός έδρας «μάχη» για ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο, η ΑΕΚ υποδέχεται την Κηφισιά στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.