Αυξάνονται τα κρούσματα κοροναϊού στη Basket League.
Μετά τα 12 που ανιχνεύτηκαν στην ομάδα του Λαυρίου, τα τρία στον Προμηθέα και το ένα στον Παναθηναϊκό ο επόμενος σύλλογος που ανακοίνωσε πως ένα μέλος του είναι θετικό στον Covid-19 είναι η Λάρισα η οποία σε δύο μέρες αγωνίζεται απέναντι στην ΑΕΚ (31/10, 19:30) για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ για το κρούσμα στην ομάδα της Θεσσαλίας: «Στον καθιερωμένο εβδομαδιαίο έλεγχο της ομάδας της Λάρισας Bread Factoty εντοπίστηκε ένα κρούσμα κοροναϊού. Στην ομάδα της Λάρισας Bread Factory τηρούνται αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.
Ο Εργκιν Αταμάν στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Βεζένκοφ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχθηκε ότι κάποιοι παίκτες του φοβούνται μετά από τόσες σερί ήττες.