Τον τρόπο που η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, είναι αυτό που κρατάει ο Γάλλος τεχνικός από το συγκεκριμένο ματς.
Η Ρεάλ Μαδρίτης, λίγες μέρες μετά την μεγάλη νίκη στο clasico επί της Μπαρτσελόνα, επέστρεψε στις κακές εμφανίσεις. Συγκεκριμένα, ο ισπανικός σύλλογος απέφυγε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, την δεύτερη σερί ήττα στο φετινό Champions League, αποσπώντας τον βαθμό της ισοπαλίας από την Γκλάντμπαχ (2-2).
Ο Ζινεντίν Ζιντάν, αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του και τόνισε πως κρατάει τον χαρακτήρα και την αντίδραση της ομάδας του. Μάλιστα, παραδέχθηκε πως αν είναι η ομάδα συνεχίσει έτσι, θα καταφέρει να… προκριθεί στην επόμενη φάση.
Αναλυτικά είπε: «Θα κρατήσω τον χαρακτήρα που βγάλαμε και την αντίδραση που είχε η ομάδα γιατί πραγματικά αξίζαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι θα καταφέρουμε να προκριθούμε».
Το δυναμικό stretching χαρακτηρίζεται από συνεχή ροή κίνησης, σε αντίθεση με τις στατικές διατάσεις που είναι πιο πιθανό να γίνουν στο τέλος μιας προπόνησης.
Ο Άρης προηγήθηκε με αυτογκόλ του Κάργα στο 25′, όμως ο Βόλος ισοφάρισε από πέναλτι του Χουάνπι στο 53′ με το τελικό 1-1 να μένει ως το φινάλε του αγώνα στο Πανθεσσαλικό. Αποβλήθηκε στο 58′ ο Χόνγκλα.
Νίκη τριάδας για την ΑΕΚ, κέρδισε με επιβλητικό τρόπο τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία (88-71), Αυτή ήταν η δωδέκατη σερί νίκη για την Ένωση σε όλες τις διοργανώσεις, που είχε κορυφαίο τον Νάναλι με 22 πόντους.