Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γλίτωσε στις καθυστερήσεις η Ρεάλ (2-2)

Γλίτωσε στις καθυστερήσεις η Ρεάλ (2-2)

Η «Βασίλισσα» ισοφάρισε με γκολ του Κασεμίρο (2-2) στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τη Γκλάντμπαχ στη Γερμανία.

Την… γλίτωσε στο τέλος η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η «Βασίλισσα» γλίτωσε δεύτερη σερί ήττα στο Champions League με γκολ του Κασεμίρο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από τη Γκλάντμπαχ στη Γερμανία.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν βρισκόταν πίσω στο σκορ μέχρι το 87ο λεπτό, αλλά χάρη σε γκολ των Μπενζεμά και Κασεμίρο έκανε το comeback κόντρα στους Γερμανούς και πήρε την ισοπαλία.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στο 16ο λεπτό με τον Μπενζεμά να μη βρίσκει στόχο, ενώ στο 29ο λεπτό ο Σόμερ απέκρουσε το σουτ του Κρόος.

Η Γκλάντμπαχ ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη της φάση στο παιχνίδι. Χόφμαν και Πλεά συνεργάστηκαν εξαιρετικά, η μπάλα κατέληξε στον Τουράμ κι αυτός με πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Κουρτουά για το 1-0.

Η Ρεάλ ξεκίνησε δυναμικά στο το δεύτερο ημίχρονο με δοκάρι του Ασένσιο στο 46ο λεπτό, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που βρήκαν ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 59ο λεπτό, ο Πλεά έκανε το σουτ στην κίνηση, ο Κουρτουά απέκρουσε και ο Τουράμ από κοντά πήρε το ριμπάουντ και σημείωσε το 2-0.

Ωστόσο, η ομάδα του Ζιντάν κατάφερε να κάνει το comeback με δύο γκολ στο τέλος.

Στο 87ο λεπτό, ο Βαλβέρδε βρήκε τον Κασεμίρο στο δεύτερο δοκάρι, αυτός γύρισε την μπάλα στον Μπενζεμά, ο οποίος από κοντά έκανε το 2-1.

Το τελικό 2-2 για την Ρεάλ έκανε ο Κασεμίρο ισοφαρίζοντας για την ομάδα της Μαδρίτης στις καθυστερήσεις.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Σόμερ, Λάινερ, Γκίντερ, Ελβέντι, Μπενσεμπαϊνί, Κράμερ, Χόφμαν, Νόιχαους, Στιντλ (79′ Βολφ), Πλεά (79′ Εμπολό), Τουράμ (71′ Χέρμαν)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Λούκας Βάκσεθ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μεντί, Κασεμίρο, Κρόος (71′ Μόντριτς), Βαλβέρδε, Ασένσιο (84′ Ροντρίγκο), Βινίσιους (71′ Αζάρ), Μπενζεμά

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024