Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-0 από την Πόρτο στο Ντραγκάο για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με τους ερυθρόλευκους να είναι καλύτεροι από τους Δράκους στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και ουσιαστικά να αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα.
Οι Πειραιώτες πλήρωσαν τα ατομικά λάθη που έκαναν και το γεγονός πως δεν κατάφεραν στις ευκαιρίες που είχαν να σκοράρουν του στέρησαν ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Ματιέ Βαλμπουενά μετά την ήττα από την Πόρτο εξέφρασε την απογοήτευση του αλλά έδωσε και το σύνθημα αντεπίθεσης για την επόμενη μέρα στο λιμάνι.
«Ήταν ένα απογοητευτικό παιχνίδι, αλλά θα σηκωθούμε για το επόμενο. Ο αγώνας παραμένει σε εξέλιξη, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γάλλος μέσος.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!