Τραγωδία στην Αμαλιάδα : Θρήνος στην κηδεία της 23χρονης
Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 23χρονης φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα του Σαββάτου σε τροχαίο στην Αμαλιάδα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 23χρονης φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα του Σαββάτου σε τροχαίο στην Αμαλιάδα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Ανείπωτη θλίψη και δάκρυα από τον κόσμο που βρέθηκε το πρωί της Κυριακής έξω από τον ιερό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αμαλιάδα. Όλοι ήθελαν να αποχαιρετήσουν το χαμογελαστό κορίτσι που ο θάνατος της έκοψε το νήμα της ζωής.
Η άτυχη φοιτήτρια σκοτώθηκε πάνω στη μηχανή που οδηγούσε ο ξάδερφός της, λίγα μόνο μέτρα από το πατρικό της σπίτι. Η είδηση σκόρπισε θλίψη στην Αμαλιάδα. Τραγική φιγούρα ο πατέρας της, που δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που χτύπησε την οικογένειά του.
Συγκλονίζει ο πατέρας της φοιτήτριας
«Σκοτώθηκε το αστέρι, το μπουμπουκάκι μου. Το παιδί που δεν είχε κλάψει ποτέ» λέει ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας στον Alpha και συνεχίζει: «Δούλευε στην εστίαση και ήταν φοιτήτρια στην Πάτρα. Στη Φιλοσοφική στο 5ο έτος. Χρωστούσε ένα μάθημα.»
«Είχε έρθει από την Πάτρα για να είναι μαζί μας, αυτές τις μέρες. Βγήκε με τον ξάδερφό της και 50 μέτρα από το σπίτι μας έγινε το κακό.” Ο πατέρας της αποκαλύπτει και ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας: «Η κόρη μου δεν ανέβαινε ποτέ σε μηχανές. Χθες όμως προτίμησε αντί να πάρει τηλέφωνο τη μητέρα της, να πάει να την πάρει, να επιστρέψει με τη μηχανή που οδηγούσε ο ξάδερφός της» λέει συντετριμμένος.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».