Ισχυρός σεισμός 5,4 Ρίχτερ στα ανοιχτά των Στροφάδων ταρακούνησε την Αχαΐα
Εντονα αισθητός στην Αχαΐα έγινε ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,4 Ρίχτερ που σημειώθηκε στον υποθαλάσσιο χώρο ανοιχτά των Στροφάδων, στο Ιόνιο Πέλαγος.
Εντονα αισθητός στην Αχαΐα έγινε ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,4 Ρίχτερ που σημειώθηκε στον υποθαλάσσιο χώρο ανοιχτά των Στροφάδων, στο Ιόνιο Πέλαγος.
Η ταυτότητα του σεισμού
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός καταγράφηκε στις 02.00 σήμερα Πέμπτη και το επίκεντρό του εντοπίστηκε σε απόσταση 57 χιλιομέτρων δυτικά των νησίδων Στροφάδων, ή 308 χιλιομέτρων δυτικά-νοτιοδυτικά της Αθήνας.

Εικόνα gein.noa.gr
Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 6,8 χλμ.
Μεγάλη διάρκεια
Οπως μεταδίδει από την Πάτρα το tempo24.news, η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στον Νομό Αχαΐας και είχε μεγάλη διάρκεια.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.
- Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη λειτουργία του τουρ στο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Mortgage Rates in Greece Hit Nine-Year Low as Lending Rebounds
- ΗΠΑ: Πως γιόρτασαν οι celebrities το Πάσχα;
- Ο Λανουά σε αναμμένα κάρβουνα με τους ξένους διαιτητές
- Στρατηγική επένδυση της Allwyn στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ»
- Ισραήλ: Ο στρατός σκότωσε λάθος ανθρώπους σε απόπειρα δολοφονίας μέλους της Χεζμπολάχ
- Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα ΕΛΤΑ στον Μαραθώνα
- Συντάξεις: Πότε θα καταβληθούν για τον μήνα Μάιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442