Τον οδικό χάρτη που πρέπει να ακολουθήσουν τα κράτη – μέλη για τον εμβολιασμό των πολιτών τους, όταν θα καταστεί διαθέσιμο το εμβόλιο, παρουσίασε χθες η Κομισιόν.
Έτσι, κατά προτεραιότητα θα πρέπει να εμβολιαστούν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία και τις λοιπές μονάδες φροντίδας της υγείας, όπως είναι τα γηροκομεία, ενώ αμέσως μετά ακολουθούν οι άνω των εξήντα ετών.
Το κριτήριο για την πρώτη ομάδα είναι ο αυξημένος κίνδυνος που διατρέχουν τα μέλη της να μολυνθούν από τον ιό και για τη δεύτερη αυξημένος κίνδυνος που έχουν σε σχέση με τις νεότερες ηλικίες να προσβληθούν από σοβαρές ασθένειες οι οποίες, με την επιβάρυνση από τον Covid-19, θα μπορούσαν να αποδειχθούν ακόμη και θανατηφόρες.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας