ΗΠΑ : 26χρονος προσπαθεί να ξεφύγει από κυνηγητό πούμα
Τα συνταρακτικά λεπτά της προσπάθειάς του να διαφύγει ενός πούμα κατέγραψε ένας 26χρονος από τη Γιούτα των ΗΠΑ, με το βίντεο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Τα συνταρακτικά λεπτά της προσπάθειάς του να διαφύγει ενός πούμα κατέγραψε ένας 26χρονος από τη Γιούτα των ΗΠΑ, με το βίντεο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αμερικανός συνάντησε στο μονοπάτι του τέσσερα μικρά αιλουροειδή, τα οποία αποφάσισε να τραβήξει με το κινητό του τηλέφωνο. Λίγα λεπτά αργότερα, στο σημείο εμφανίστηκε η μητέρα τους, ένα πούμα.
Ο 26χρονος ακούγεται πολλές φορές στο βίντεο να βρίζει και να φωνάζει προς το μέρος του πούμα, ενώ σε κάποιο σημείο φωνάζει «φύγε μακριά, δεν είναι η μέρα μου να πεθάνω σήμερα». Τελικά, το πούμα απομακρύνεται τρέχοντας και ο Αμερικανός πεσμένος στο έδαφος και σοκαρισμένος γλιτώνει.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας