Πέτρος Λαγούτης : Η συγκλονιστική του εξομολόγησή για τον εθισμό που πέρασε στον τζόγο
«Το ανελέητο κυνήγι της ρέφας. Ο τζογαδόρος το πρώτο που παθαίνει είναι να προσπαθεί να ρεφάρει»
Ο γνωστός ηθοποιός, Πέτρος Λαγούτης, δήλωσε στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη «Μεσάνυχτα», κάτι πολύ προσωπικό.
«Ο παίκτης δεν είναι κακό να παίζει, όπως δεν είναι κακό να πίνει ένα ποτηράκι ένας άνθρωπος κλπ. Όταν ξεπερνάς τα όρια, στους άλλους εθισμούς φαίνεται. Στον τζόγο δε φαίνεται, αργεί να φανεί. Στον τζογαδόρο φαίνεται όταν είναι στα όρια της καταστροφής».
«Ο τζογαδόρος όσο μπορεί κρύβεται, ναι μεν μπορεί να φαίνεται ότι παίζει, αλλά κρύβει το πρόβλημα».
«Το ανελέητο κυνήγι της ρέφας. Ο τζογαδόρος το πρώτο που παθαίνει είναι να προσπαθεί να ρεφάρει. Κι όσο προσπαθεί να ρεφάρει και θέλει να ρεφάρει και πιο γρήγορα για να κλείσει αυτά που έχει κάνει, άρα παίζει πιο γρήγορα, πιο βιαστικά, πιο μεγάλα ποσά, άρα όλο και χάνει περισσότερο. Αυτό του δημιουργεί έξτρα άγχος, πολλή έντονη πίεση και επειδή πια ο εθισμός κάνει κουμάντο, αρχίζει και γίνεται μονόδρομος στο κεφάλι του, ότι ο μόνος τρόπος να επανορθώσει, είναι να παίξει. Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, νομίζει ότι βρήκε το σύστημα…»
Δείτε τη συγκλονιστική εξομολόγηση του ίδιου, που περιγράφει περαιτέρω λεπτομέρειες για αυτό το παρελθοντικό κομμάτι της ζωής του.
Βίντεο
- Ο Γιώργος Λάνθιμος κόντρα στη συμμετοχή των ομάδων του Ισραήλ στην Ευρώπη (vid)
- Αγρίνιο: Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 44χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του κοινοτάρχη
- Θεσσαλονίκη: Φορτηγάκι παρέσυρε πεζό
- Ποια λάδια μπορούμε να προσθέσουμε στο μπολ του σκύλου μας – Πότε είναι ωφέλιμα και πότε όχι
- Ακρίβεια: Το 80% των πολιτών έχει αλλάξει τον οικογενειακό του προϋπολογισμό
- «Ψήνεται» νέα ταινία με θέμα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
- Μελίνα Ασλανίδου: Γιατί ακυρώνει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της
- Γροιλανδία: Ο Ρούτε του ΝΑΤΟ λέει ότι συζήτησε με τον Τραμπ τρόπους για να «παραμείνει ασφαλής η Αρκτική»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442