Ως ψευδείς ειδήσεις χαρακτήρισε τα όσα γράφονταν για το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη Μπαρτσελόνα τα αδέρφια Γκασόλ χαρακτήρισε ο Πάου.
Ο βετεράνος σέντερ σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε, επίσης στη πανδημία του κοροναϊού, αλλά και τη κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για τον Covid-19: «Η πανδημία μας έφερε πολλά κακά. Εμένα μου έφερε και χρόνο, για την αποθεραπεία του ποδιού μου. Η κατάστασή μου είναι καλύτερη. Μέσα στον επόμενο μήνα θα έχω ξανά υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό μου και θα μάθω αν μπορώ να είμαι ξανά ανταγωνιστικός»
Για τις φήμες που σύνδεαν αυτόν και τον Μαρκ με τη Μπαρτσελόνα: «Δεν ξέρω από ποιες πηγές ήρθαν αυτά τα νέα και ποιοι δημιούργησαν αυτόν το «θόρυβο». Όμως, αν τα νέα δεν ήρθαν από την ομάδα ή τους παίκτες, τότε μιλάμε απλά για φήμες. Μου δημιούργησε έκπληξη το πώς μεταδόθηκαν τέτοιες πληροφορίες, χωρίς να επιβεβαιωθούν. Fake news»
Τρομερές δηλώσεις από τον Σάσα Βεζένκοφ για τη νέα δολοφονία με οπαδικό υπόβαθρο, με τον Βούλγαρο φόργουορντ του Ολυμπιακού να τονίζει ότι άπαντες στον χώρο του αθλητισμού πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Κρανοφόροι διέκοψαν τον αγώνα Άρη - ΟΦΘ και ζητούσαν την αφαίρεση των διακριτικών από τους αθλητές τους γονείς τους και τα μέλη της αποστολής των κιτρινόμαυρων.
LIVE: Κρίσταλ Πάλας - Λιντς. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κρίσταλ Πάλας - Λιντς για την 30η αγωνιστική της Premier League.