Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραμπ : Επέστρεψε στο Οβάλ Γραφείο έξι μέρες αφότου διαγνώστηκε με κοροναϊό

Τραμπ : Επέστρεψε στο Οβάλ Γραφείο έξι μέρες αφότου διαγνώστηκε με κοροναϊό

Έξι ημέρες αφότου έγινε γνωστό ότι νοσεί από κοροναϊό και μόλις δυο ημέρες μετά το εξιτήριό του από το νοσοκομείο, ο Ντόναλντ Τραμπ επέστρεψε στο Οβάλ Γραφείο, τη στιγμή που σύμφωνα με τους γιατρούς του δεν έχει αναρρώσει πλήρως από τον φονικό ιό

Έξι ημέρες αφότου έγινε γνωστό ότι νοσεί από κοροναϊό και μόλις δυο ημέρες μετά το εξιτήριό του από το νοσοκομείο, ο Ντόναλντ Τραμπ επέστρεψε στο Οβάλ Γραφείο, τη στιγμή που σύμφωνα με τους γιατρούς του δεν έχει αναρρώσει πλήρως από τον φονικό ιό.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, συνεχίζει να… πουλάει τρέλα, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του κάθε κανόνα προστασίας για την αποφυγή της διασποράς του κοροναϊού.

Σύμφωνα με το CNN, ο Πρόεδρος Τραμπ επέστρεψε στο Οβάλ Γραφείο, όπου ενημερώθηκε για τα τρέχοντα ζητήματα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αναπληρωτής διευθυντής επικοινωνιών του Λευκού Οίκου, Μπράιαν Μόργκενστερν.

Την είδηση επιβεβαιώνει και το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο αμερικανός πρόεδρος σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται -και δυστυχώς είναι πολλές- στέλνει τα λάθος μηνύματα υποτιμώντας τον φονικό ιό που έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 1 εκατομμύριο ανθρώπους, εκ των οποίων πάνω από 216 χιλιάδες στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η κίνησή του αυτή, να εμφανιστεί στο Οβάλ Γραφείο ενώ ακόμη νοσεί με κοροναϊό, προκαλεί τρόμο στους εργαζόμενους, οι οποίοι γνωρίζουν από… πρώτο χέρι πως ο επικεφαλής των ΗΠΑ σπανίως τηρεί τους κανόνες.

Όλα αυτά, τη στιγμή μάλιστα, που οι κινήσεις του Τραμπ παρακολουθούνται με εντεινόμενη προσοχή αφού αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων που εργάζονται στον Λευκό Οίκο, συμπεριλαμβανομένων των διαπιστευμένων δημοσιογράφων, που διαγιγνώσκονται θετικοί στην Covid-19.

Σύγχυση

Νωρίτερα, είχε προκληθεί σύγχυση, αφού εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, διαβεβαίωσε πως ο Τραμπ δεν πήγε την Τρίτη στο Οβάλ Γραφείο.

Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα, ο οικονομικός σύμβουλος του Τραμπ, Λάρι Κούντλοου, είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC ότι ο αμερικανός πρόεδρος βρέθηκε χθες στο Οβάλ Γραφείο «λαμβάνοντας τις μέγιστες προφυλάξεις».

Ο Λευκός Οίκος διευκρίνισε ότι συνεχίζονται οι προετοιμασίες ώστε ο Τραμπ να μπορέσει να ξαναμπεί στο προεδρικό γραφείο.

Τελικά, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ δεν χρειάστηκε να περάσουν πολλές μέρες, αφού λίγες ώρες αργότερα ο αμερικανός πρόεδρος βρέθηκε στο Οβάλ Γραφείο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024