Να επιστρέψουν στην εργασία τους οι συμβασιούχοι της Υπηρεσίας Ασύλου ζητά το Σωματείο
Την επιστροφή στην εργασία τους 17 συμβασιούχων της Υπηρεσίας Ασύλου, των οποίων δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις, ζητά το Σωματείο Συμβασιούχων της Υπηρεσίας, καθώς όπως επισημαίνει, δικαστική απόφαση τούς δικαιώνει.
Την επιστροφή στην εργασία τους 17 συμβασιούχων της Υπηρεσίας Ασύλου, των οποίων δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις, ζητά το Σωματείο Συμβασιούχων της Υπηρεσίας, καθώς όπως επισημαίνει, δικαστική απόφαση τούς δικαιώνει.
Η απόφαση αφορά σε 17 εργαζόμενους, για τους οποίους το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου αποφάσισε να μην ανανεώσει τις συμβάσεις εργασίας και για τους οποίους το Σωματείο προκήρυξε την περασμένη άνοιξη σειρά απεργιών.
Το Δικαστήριο τούς δικαίωσε
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Σωματείου, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών εξέδωσε απόφαση επί της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που είχε κατατεθεί δικαιώνοντας τους εργαζόμενους, καθώς «μόνο αυτοί ανάμεσα σε πολύ μεγάλο αριθμό συναδέλφων τους κρίθηκαν ότι δεν δικαιούνταν παράταση».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιώργος Μαρίνος: Έλενα Παπαρίζου, Τάκης Ζαχαράτος, Ηρώ τίμησαν τον αγαπημένο καλλιτέχνη
- «AI brain fry»: Όταν η τεχνητή νοημοσύνη «τηγανίζει» το μυαλό των εργαζόμενων
- Όσκαρ 2026: Τα μεγάλα φαβορί και οι ειδικές αγορές στην Betsson
- Ο Αντονέλι πήρε την pole position κι έγραψε ιστορία στη Σανγκάη
- Πετρέλαιο: Γιατί το νησί Χαργκ μπορεί να εκτοξεύσει τις τιμές του
- Λέικερς: Το δίλημμα του ΛεΜπρόν στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν
- Ήπειρος: Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου ορειβάτη
- Ζιλιέτ Μπινός: «Το σκηνοθετικό μου ντεμπούτο στο ντοκιμαντέρ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442