Κιμ Καρντάσιαν: Τελευταίος κύκλος για το ριάλιτι της οικογένειας Καρντάσιαν
Η Κιμ Καρντάσιαν ανακοίνωσε το τέλος του δημοφιλούς ριάλιτι Keeping Up With the Kardashians
Η Κιμ Καρντάσιαν ανακοίνωσε το τέλος του δημοφιλούς ριάλιτι Keeping Up With the Kardashians
❤️💔 pic.twitter.com/PaAF4hgmU5
— Kim Kardashian West (@KimKardashian) September 8, 2020
«Χωρίς το Keeping Up with The Kardashians, δεν θα ήμουν σήμερα εδώ που είμαι»
«Στους καταπληκτικούς φανς μας- Με βαριά καρδιά πήραμε την απόφαση ως οικογένεια να πούμε αντίο στο Keeping Up with the Kardashians», ξεκινά η ανακοίνωση. «Μετά από 14 χρόνια, 20 σεζόν, εκατοντάδες επεισόδια και αμέτρητα spin-off σόου, νιώθουμε παραπάνω από ευγνώμονες απέναντι σε όλους σας που μας παρακολουθήσατε όλα αυτά τα χρόνια- σε καλές εποχές, σε άσχημες, στη χαρά, τα δάκρυα και τις πολλές σχέσεις και παιδιά. Θα έχουμε για πάντα στην καρδιά μας τις υπέροχες αναμνήσεις και τους αμέτρητους ανθρώπους που συναντήσαμε στο δρόμο μας».
Η οικογένεια ευχαριστεί «τους χιλιάδες ιδιώτες και επιχειρήσεις που υπήρξαν κομμάτι της εμπειρίας και, κυρίως, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ράιαν Σίκρεστ που πίστεψε σε εμάς, το E! που ήταν συνεργάτης και την ομάδα παραγωγής, που πέρασε αμέτρητες ώρες καταγράφοντας τις ζωές μας».
«Χωρίς το Keeping Up with The Kardashians, δεν θα ήμουν σήμερα εδώ που είμαι. Νιώθω τόσο ευγνώμων απέναντι σε όλους όσοι το παρακολούθησαν και στήριξαν εμένα και την οικογένειά μου αυτά τα τελευταία 14 απίστευτα χρόνια», έγραψε η 39χρονη Κιμ. «Το σόου μάς έκανε αυτούς που είμαστε και πάντα θα νιώθω υπόχρεη σε όποιον έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση της καριέρας μας και την αλλαγή στις ζωές μας για πάντα», κατέληξε.
- Συνταγή: Ταραμοσαλάτα με πατάτα, ψωμί ή καρύδια
- Ακίνητα: Χωρίς ιδιοκτήτη 1,85 εκατομμύρια γεωτεμάχια
- Η επιστήμη ξέρει ποιο είναι το σωστό πρωινό
- Καιρός: Αίθριος την Καθαρά Δευτέρα – Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας
- Το «πράσινο» περιτύλιγμα των BAFTA: Το αόρατο αποτύπωμα της λάμψης των βραβείων στο περιβάλλον
- Single και ευτυχία: Δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας
- Οι φίλοι του Έρικ Ντέιν δημιουργούν μια καμπάνια GoFundMe μετά το θάνατό του για να «υποστηρίξουν τις κόρες του»
- Ένα Σάββατο πρωί στην Καισαριανή – Εκεί που περπάτησαν και εκτελέστηκαν οι 200
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-146x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442